"Ce se întâmplă cu iubirea?", un performance work in progress prezentat în cadrul seriei Teatrelli "Spectacole independente invitate în premieră", va fi disponibil gratuit pe pagina de Facebook şi pe site-ul Teatrelli (secţiunea Spectacole online) între 25 decembrie şi 3 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă o persoană obişnuită ar creşte tot timpul cu aceeaşi viteză cu care a crescut în pântecele mamei, ar avea 16 metri înălţime la vârsta de 10 ani. Din acest punct de vedere, 2020 e un an care ne-a întors în pântecele mamei şi ne-a dat timp cu noi, ocazia să ne tragem sufletul, impulsul să creştem, oportunitatea să ne sufocăm, iar apoi să renaştem căutând mai mult spaţiu în afara noastră. A fost un an care ne-a pus pe pauză ca să ne facă mai atenţi la timp şi la trecerea lui, mai conectaţi la spaţiu şi la graniţe, mai conştienţi de libertăţile noastre şi de pierderea lor", spun realizatorii spectacolului.

Spectacolul este după o idee de Ana Maria Iana şi Ştefan Vasilescu, cu Antoaneta Cojocaru şi Daniel Pascariu. Conceptul coregrafic îi aparţine Antoanetei Cojocaru. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.