„Câştigă România” se pregăteşte pentru cel de-al 10-lea sezon iar primul pas sunt preselecţiile. În contextul pandemiei de Covid-19, preselecţiile se vor desfăşura şi de această dată online, anunţă TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei dornici să devină în deplină siguranţă concurenţi ai concursului de cultură generală prezentat de Virgil Ianţu şi difuzat de TVR 2 au întreaga lună martie la dispoziţie pentru a se înscrie.

„Suntem în pregătiri, avem întâlniri şi discuţii despre ce e de îmbunătăţit la producţie, aşa cum facem la fiecare început şi final de sezon. Suntem la sezonul 10, ne uităm în urmă şi nu ne vine să credem cât timp a trecut deja, deşi avem senzaţia că suntem încă la începuturile „Câştigă România!”. Asta e un lucru bun, care arată că nu a intervenit rutina si că ne place ceea ce facem”, a spus prezentatorul Virgil Ianţu.

Pentru a deveni concurenţi ai singurului show televizat de cultură generală pe teme despre România, este suficient ca cei interesaţi să completeze detaliat fişele de înscriere pe care le găsesc pe site-ul tvr.ro, accesând rubrica „Preselecţii Câştigă România!”.

Echipa emisiunii va verifica înscrierea, iar solicitanţii vor fi contactaţi pentru testul de cultură generală susţinut pe Whatsapp video.

Cei dornici să-şi testeze cunoştinţele sunt îndrumaţi să aleagă corect formularul de înscriere: o variantă este pentru cei care nu au mai participat la nicio preselecţie până acum sau au fost respinşi la preselecţiile anterioare, iar una pentru cei care au mai participat la concurs, dar nu au câştigat nicio ediţie şi doresc să revină. Conform regulamentului, foştii câştigători nu pot reveni în concurs.

Pentru mai multe detalii accesaţi tvr.ro, Facebook „Câştigă România!” sau scrieţi la castiga.romania@tvr.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.