Un ansamblu de patru case tradiţionale langă Viscri este listat spre vânzare la preţul de 495.000 de euro, anunţă Romania Sotheby’s International Realty.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această proprietate unică îmbină farmecul rustic cu elementele autentice de arhitectură şi design. Faţada casei, ascunde în spatele ei camere mari şi luminoase, cu bârne pe tavan şi sobe originale. Fiecare cameră are o personalitate distinctă.

Mici detalii precum obloanele albastre şi uşile duble vopsite în verdele tradiţional al zonei evidenţiază atenţia pentru detaliu şi respectul faţă de tradiţiile locale.

Laviţele pictate vesel păstrează autenticitatea locului şi creează o atmosferă primitoare şi autentică.

Proprietatea nu se rezumă doar la casele tradiţionale îngrijite cu grijă, ci oferă şi o curte generoasă cu iarbă verde şi arbuşti îngrijiţi. 

Cu o suprafaţă de 9000 mp de teren intravilan, această proprietate cuprinde patru case tradiţionale, fiecare cu propria sa poveste şi arhitectură specifică.

Construcţiile variază în vechime, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcţii din 1950 şi mai multe încăperi funcţionale, inclusiv spaţii de relaxare şi de evenimente.

Grânari este un sat pitoresc, situat la doar 20 km de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii.

Cu tradiţii saxone autentice şi relieful colinar specific podişului Hârtibaciului, Grânari oferă o oportunitate de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei.

Proprietatea este dotată cu spa, saună şi terasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.