Casa din serialul de televiziune "The Sopranos", aflată în New Jersey, a fost scoasă la vânzare pentru 3,4 milioane de dolari, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul "The Sopranos" a debutat acum 20 de ani şi a devenit unul dintre cele mai de succes ale postului HBO. 

Localizată în North Caldwell, New Jersey, casa a constituit platou de filmare pentru Tony şi clanul său de-a lungul celor şase sezoane. 

Preţul de 3,4 milioane de dolari este cerut pentru 5.600 de metri pătraţi, inclusiv patru dormitoare, patru băi şi garaj pentru două maşini, precum şi o casă de oaspeţi. 

După ce au trăit aici 30 de ani, familia Recchia este hotărâtă să vândă proprietatea. Profitând de avantajul dat de popularitatea casei, ei au scos-o pe piaţă pentru o sumă mult mai mare decât cea estimată pentru celelalte case din cartier, care este între 1,5 şi 2 milioane de dolari. 

Un prequel "The Sopranos" va fi realizat pentru marile ecrane, bazat pe un scenariu scris de David Chase, cel care a semnat şi povestea serialului HBO. 

Serialul HBO a avut şase sezoane, între 1999 şi 2007. A primit numeroase premii, între care 21 de trofee Emmy şi cinci Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.