Thrillerul ”Cartea oglinzilor”, de Eugen Ovidiu Chirovici, s-a vândut în 20 000 de exemplare în Germania la doar o zi de la apariţia în librării, romanul fiind bestseller şi în Olanda şi Italia, anunţă editura Rao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cartea Oglinzilor”, publicată în Germania de Goldmann/ Random House Verlag, s-a vândut în 20 000 de exemplare în prima zi, un record absolut în acest an pe piaţa editorială locală.

În Olanda, volumul, lansat pe 17 ianuarie, a intrat în topul naţional de bestseller-uri direct pe locul 1 la categoria crime&thriller şi pe locul 9 la general.

În România, lansarea thrillerului ”Cartea Oglinzilor” a avut loc pe 4 februarie. 

Eugen Ovidiu Chirovici este autorul român care a cucerit piaţa editorială internaţională, romanul său fiind vândut în peste 38 de ţări din toată lumea.

Un manuscris misterios, o crimă povestită în detaliu, un agent literar hotărât să afle adevărul şi farsele pe care ni le joacă deseori mintea, toate acestea în thrillerul care a făcut furori în Europa şi urmează să se lanseze şi în Statele Unite.

Volumul, un veritabil ”fenomen editorial internaţional“, aşa cum îl caracteriza The Guardian, a fost vândut în Marea Britanie, SUA, Germania, Franţa, Italia, Spania.

Drepturile de publicare sunt deţinute de Penguin Random House – Century, în Anglia şi de Simon&Shuster în Statele Unite.

”Inteligent şi sofisticat. O crimă povestită aşa cum Picasso picta tablouri“, îl descrie Lee Child. 

Eugen Ovidiu Chirovici s-a născut în 11 mai 1964, în Făgăraş, judeţul Braşov. Este economist, scriitor, jurnalist şi pictor. După ce a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, a intrat în presă (Curierul naţional) în anul 1991. Între 1992 şi 2000, a ocupat succesiv funcţiile de redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct şi redactor-şef al Curierului naţional, colaborând, în acest timp, la numeroase posturi radio şi TV (BBC, Europa liberă, TVR).

A publicat peste 1.000 de articole în România şi în străinătate şi este autorul a numeroase romane şi cărţi de eseistică şi istorie economică. Din 2005, Chirovici a fost publicat exclusiv de Editura RAO.

Din 2005, editura Rao publică titlurile lui Eugen Ovidiu Chirovici: ”O amintire de la Paris”, ”Sanitarium”, ”Cine a ucis-o pe Nora Jones”, ”Hoodoo Creek”, ”Pulbere neagră”, ”Voodoo”, ”labirynth.com”, ”Misterele Istoriei”, ”Puterea”, ”La broasca leşinată”, ”Suflete la preţ redus”, ”A doua moarte”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.