Cartea „Minunatul vrăjitor din Oz” a lui Lyman Frank Baum va beneficia de o nouă adaptare cinematografică, semnată de Nicole Kassell („Watchmen”) pentru New Line Cinema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea lui Baum a fost spusă, de-a lungul anilor, de multe ori pe marile şi micile ecrane. Cea mai cunoscută variantă rămâne musicalul „Vrăjitorul din Oz/ Wizard of Oz” din 1939, cu Judy Garland în rol principal.

Potrivit Variety, New Line promite că următorul film va fi „o abordare proaspătă” a poveştii cu Dorothy şi tărâmul Oz.

Kassell, care a debutat în lungmetraj cu „The Woodsman” (2004), a lucrat recent pentru serialul „Watchmen” (HBO), ce i-a adus un trofeu Emmy şi unul din partea Sindicatului regizorilor americani. 

Ea va regiza pe baza unui scenariu scris de Darren Lemke şi Neil Widener şi Gavin James. Kassell a mai lucrat pentru producţiile „The Leftovers”, „Vinyl” şi „Claws”.

Marty Bowen şi Wyck Godfrey de la Temple Hill şi Marc Platt vor fi producători. Isaac Klausner va fi producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.