Cartea „Fear: Trump in the White House”, scrisă de jurnalistul american Bob Woodward, a fost vândută într-o săptămână în peste 1,1 milioane de exemplare, potrivit unui anunţ făcut de editura Simon & Schuster.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Controversatul volum lansat pe 11 septembrie, care evocă „viaţa groaznică” de la Casa Albă, se numără între cărţile Simon & Schuster vândute cel mai rapid. 

Potrivit editorului, Woodward a lucrat cu sute de ore de interviuri, documente şi jurnale pentru scrierea ei.

După anunţul apariţiei cărţii a urmat un val de pre-comenzi, datorat, cel mai probabil, credibilităţii lui Woodward, jurnalistul de investigaţie aflat la originea scandalului Watergate.

În ultimii 40 de ani, Woodward a scris mai multe volume de succes despre diferite administraţii. A colaborat cu Carl Bernstein, colegul său de la The Washington Post, pentru două volume despre preşedintele Richard Nixon: „All the President's Men” şi „The Final Days”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.