„Becoming”, cartea de memorii scrisă de Michelle Obama, a fost vândută în peste 10 milioane de exemplare în cinci luni de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit editurii Bertelsmann, memoriile lui Michelle Obama sunt pe cale să devină cea mai populară autobiografie lansată vreodată, citează BBC.

Compania germană a plătit 60 de milioane de dolari în 2017 pentru drepturile de publicare a acestei cărţi şi a celei scrise de fostul preşedinte Barack Obama.

Cartea lui Barack Obama urmează să fie publicată.

Trustul media Bertelsmann deţine 75% din publisher-ul lui Obama, Penguin Random House.

În cartea ei, Michelle Obama vorbeşte despre copilăria ei, munca şi rolul de mamă, dar şi despre perioada petrecută la Casa Albă. Ea dezvăluie dificultăţile pe care le-a întâmpinat în mariajul cu Barack Obama, pierderea unei sarcini şi fertilizarea in-vitro pentru conceperea ambelor fiice, Malia şi Sasha.

Obama, în vârstă de 54 de ani, a rezervat câteva pagini din carte pentru a-l critica pe actualul preşedinte Donald Trump.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.