„More Myself: A Journey”, cartea cântăreţei Alicia Keys descrisă ca „parţial autobiografică, parţial documentar”, va fi primul volum publicat sub îndrumarea vedetei de televiziune şi actriţei Oprah Winfrey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alicia Keys a explicat într-un clip promoţional: „Ce este cu adevărat interesant este rememorarea locurilor, spaţiilor şi momentelor din viaţa ta care ţi-au provocat anxietate sau mândrie sau lucuri pe care trebuie să le rezolvi. Am vrut să o numesc călătorie pentru că nu am vrut, nu vreau să fie numită o carte de memorii”.

Cântăreaţa a debutat discografic în 2001, cu „Songs in a Minor”, pe când avea 20 de ani. A mai înregistrat de atunci cinci albume şi a fost recompensată cu 15 trofee Grammy.

În plus, ea a fondat o organizaţie caritabilă, Keep a Child Alive.

Oprah Winfrey a scris pe Twitter că Alicia Keys a ajuns în lumina reflectoarelor şi a trecut prin presiunea pusă de faimă, în timp ce şi-a păstrat un spirit frumos şi modestia.

„Mă simt onorată că a ales să îşi împărtăşească povestea personală prin editura mea”.

Cartea urmează să fie lansată pe 5 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.