Pro TV şi RCS&RDS au decis ca, începând cu data de 8 martie, postul MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonaţii Digi TV continuă să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care Kiss TV, H!T Music Channel, Music Channel, Utv, Utv HD şi ZU TV, informează RCS&RDS.

În plus, abonaţii companiei la pachetul de servicii Digi Net şi Digi TV beneficiază de acces gratuit la tot conţinutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări transmisiunile live a peste 35 canale TV, precum muzică, filme, competiţii sportive, documentare şi emisiuni cu conţinut variat, de calitate.

Digi Online poate fi accesat, atât de pe smartphone şi tabletă, cât şi de pe PC şi laptop, utilizând orice browser. Conţinutul platformei poate fi urmărit prin înregistrarea în platformă pe baza unui cont pe care utilizatorii îl pot crea.

În România, compania RCS&RDS este lider pe piaţă în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil, precum şi servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online şi Digi Play. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.