Campioana olimpică la scrimă Ana-Maria Brânză lansează cartea pentru copii "En Garde! Fetiţa cu masca tricoloră", editată de Curtea Veche Publishing, sâmbătă, de la ora 12.00, la Park Lake Shopping Center.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicul va asista şi la o demonstraţie de scrimă, urmată de sesiune foto şi autografe. 

Evenimentul va avea loc la spaţiul de evenimente din Park Lake Shopping Center (Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, Bucureşti, parter) şi intrarea este liberă.

Ana-Maria Brânză, campioană naţională, europeană, mondială şi olimpică la scrimă, îşi face debutul literar cu o poveste de suflet despre pasiune, ambiţie, sport şi vise îndrăzneţe care devin realitate. “En Garde”, un concept editorial de Alina Bâltâc cu ilustraţii de Gabi Toma, spune povestea ascensiunii uneia dintre sportivele de seamă ale României.

Micii cititori pot participa până pe 25 octombrie şi la un concurs organizat de Curtea Veche Publishing la care pot câştiga o primă lecţie de scrimă chiar cu Ana Maria Brânză (detalii pe curteaveche.ro/blog).

Volumul, dedicat copiilor cu vârste între 8 şi 12 ani, reface drumul străbătut de Ana de la fetiţa poznaşă, cu genunchii veşnic juliţi, căreia toţi cei dragi îi spuenau Brânzica, la Ana, sportiva de elită, care reprezintă România cu cinste la competiţiile internaţionale şi îşi doreşte să participe şi la Jocurile Olimpice din 2020. Pentru a-i ajuta pe copii să înţeleagă mai bine universul scrimei, cartea cuprinde şi mici casete explicative cu informaţii, precum şi o serie de jocuri de cuvinte şi perspicacitate.

"Am ajuns campioană datorită ambiţiei şi a oamenilor din jurul meu. Acum e momentul să fiu eu însămi unul dintre acei oameni pentru alţi copii care se visează campioni. Iar campioni găsim în orice domeniu, nu doar în sport", spune Ana-Maria Brânză. 

Cartea "En garde! Fetiţa cu masca tricoloră" este disponibila pe site-ul www.curteaveche.ro şi în librăriile din toată ţara la preţul de 45 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.