Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, principele Radu şi principesa Maria vor călători spre Dobrogea cu Trenul Regal, pe 15 iunie, pentru a marca împlinirea a 140 de ani de la alipirea regiunii la patria-mamă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, vor fi sărbătoriţi şi 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă-Constanţa.

Trenul Regal va opri în Feteşti, Cernavodă, Medgidia şi Constanţa, unde familia regală va lua parte la scurte ceremonii de primire, în prezenţa autorităţilor locale şi a locuitorilor oraşelor vizitate.

Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în gara Feteşti, la ora 13.23.

A doua oprire a trenului va avea loc la podul de la Cernavodă, la ora 13.56. Ceremonia de primire se va desfăşura, în mod simbolic, pe platoul de la capătul podului dinspre Cernavodă, pentru a onora memoria regelui Carol I, în timpul căruia a avut loc construcţia podului realizat de inginerul Anghel Saligny. 

A treia oprire va avea loc în gara Medgidia, la ora 14.33, iar ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în gara Constanţa, la ora 15.40. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.