Guvernul a aprobat în şedinţa de vineri suplimentarea bugetului Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) cu suma de 2 milioane de lei pentru finanţarea unor proiecte culturale realizate cu ocazia Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banii au fost alocaţi din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, pentru finanţarea unor proiecte culturale.

În conformitate cu Decizia nr. 16 a Consiliului Interministerial pentru pregătirea şi exercitarea Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, emisă în data de 18 decembrie 2017, s-a decis ca Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) să sprijine Institutul Cultural Român în elaborarea agendei culturale destinate componentei de promovare externă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.