Imagini cu Cher, Iggy Pop, Jennifer Hudson, Grimes, St Vincent şi alte staruri ale muzicii vor apărea în calendarul Pirelli 2022, realizate de Brian Adams, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru ediţia 2022 a calendarului, starul rock şi fotograful Bryan Adams (61 de ani) a surprins muzicienii ca şi cum ar fi în turneu - mai exact ceea ce nu au putut face timp de un an. 

Adams a plănuit un proiect diferit pentru calendarul din 2021, dar nu l-a mai putut realiza din cauza pandemiei. Când Pirelli l-a abordat din nou, el a venit cu ideea de turneu. 

"Ceea ce era evident, din cauza Covid, era că nimeni nu lucra”, a spus el. "Toţi muzicienii din întreaga lume s-au oprit practic, aşa că am sugerat ideea de „drum ”pentru că a fost singurul lucru pe care nu l-am putut face". 

Tema calendarului va explora diferite aspecte ale călătoriei în diferite momente ale zilei, fie că te trezeşti într-o cameră de hotel, când călătoreşti cu un autobuz sau într-o cameră verde.

Calendarul va fi publicat în noiembrie şi va cuprinde imagini cu Rita Ora, Normani, Bohan Phoenix, St Vincent, Saweetie şi Kali Uchis.

Adams a venit cu conceptele, dar fiecare şi-a adus propria personalitate la filmări, a spus el.

Ca fotograf, Adams a realizat pictoriale cu celebrităţi precum actorul Mads Mikkelsen, muzicianul Mick Jagger, modelul Naomi Campbell, dar şi cu regina Marii Britanii Elizabeth a II-a. El a publicat şi albume foto, inclusiv una despre soldaţii britanici răniţi.  

Adams a scris şi înregistrat un nou album de-a lungul ultimului an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.