Actriţele Brooke Shields şi Jade Payton vor juca în serialul „Glamorous”, al cărui episoad pilot va fi regizat de Eva Longoria, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shileds interpretează rolul unui fost model, Madolyn, care a deţine o companie de cosmetice a cărei activitate depinde de YouTube. Ea face o angajare strategică - o tânără care să fie ochii şi urechile ei în companie.

Payton joacă rolul Venetia, tânără ambiţioasă, asistenta personală a lui Madolyn. 

Brooke Shields şi-a început cariera în film şi televiziune la vârsta de 11 luni. Cunoscută din filme ca „Blue Lagoon”, „Pretty Baby” şi „Endless Love”, ea a jucat în serialele „Jane the Virgin” (CW) şi „Suddenly Susan” (NBC).

Payton a apărut în serialele „iZombie” (CW), „The Rookie” (ABC) şi „Good Games” (YouTube Premium).

Acesta va fi primul pilot regizat de Eva Longoria. Actriţa, cunoscută pentru rolul din serialul „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, a mai regizat episoade din „Jane the Virgin”, „Telenovela”, „Devious Maids”, „Black-ish” şi „Grand Hotel”, care urmează să fie lansat. 

Ea va regiza lungmetrajul „24/7”, în care joacă alături de Kerry Washington.

„Glamorous” este scris şi produs de Jordon Nardino. Damon Wayans Jr. va fi producător executiv alături de Nardino şi de Kameron Tarlow. CBS Television Studios va produce serialul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.