„Breaking News - Dark News” şi „Istoria Cupei Mondiale de Fotbal” se numără între cele cinci seriale documentare care vor avea premiera la TVR1 în această primăvară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 12 martie, telespectatorii vor putea urmări „Breaking News - Dark News”, un serial care va decripta crime ce au făcut istorie în întreaga lume şi cum faptul divers a reuşit, de-a lungul istoriei, să marcheze conştiinţe.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 23.30, la TVR 1 este programată producţia franceză din 2017 care are zece episoade realizate de Emmanuel Blanchard şi Dominique Kalifa.

„Cât valorează America?”, regizat de Gabriella Polletta, începe vineri, de la ora 21.00. Însuşi Donald Trump evaluează în dolari majoritatea bogăţiilor SUA - petrol, apă, case. După cum spune el: „Sunt Donald Trump şi pun un preţ pentru tot ce se află în America".

Vineri, de la ora 22.00, va începe difuzarea serialului „Istoria Cupei Mondiale de Fotbal”, documentar care include, în imagini full HD, povestea competiţiei de fotbal care începe cu ediţia din 1930 şi ajunge până în vremurile moderne.

Pentru copii, TVR 1 difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, „Povestea celor trei pisicuţe”, o altă producţie Franţa, însă din 2015, realizată de Emma Baus. El urmăreşte un pui de pisică abia născut la o fermă, un altul, foarte alintat, la Tokyo, şi un al treilea, parţial sălbăticit, într-o insulă grecească. 

„Spionii din cer”
„Spionii din cer”

Sâmbătă, de la 22.00, este programat serialul documentar „Spionii din cer”, producţie SUA 2013, care pătrunde în culisele Agenţiei Guvernamentale Americane ce derulează Programul de Spionaj via Sateliţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.