Postul de televiziune Boomerang va lansa sâmbătă serialul german de comedie „Cei cinci prieteni fermieri” pentru care a fost folosită tehnica morphing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personajele principale ale serialului sunt căţelul Paco, iepuraşii Kimi şi Loona şi măgăruşul Sören, care locuiesc împreună într-un hambar confortabil.

Anke Greifeneder, producător executiv al Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluţia tehnică care a dat naştere acestui serial: „Producţia distrează audienţa cu aventuri colorate şi interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic şi viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mişcării animalelor".

Serialul „Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang.

Turner International opereză în prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 175 de posturi de televiziune, 38 de branduri în 33 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.