Biserica scientologică, al cărei lider este David Miscavige, lansează, luni, propria televiziune, prin intermediul companiei DirecTV şi a platformelor Apple TV şi Roku, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În magazinul de aplicaţii Apple este disponibilă pentru descărcare aplicaţia Scientology TV, oferită de societatea nonprofit The Church of Scientology International. După descărcarea aplicaţiei, aceasta anunţă că postul de televiziune va fi lansat oficial luni, la ora 20.00 ET/ 17.00 PT.

Televiziunea are şi un cont de Twitter, unde există un link către site-ul acesteia, pe care urmează să fie lansat conţinutul.

Un purtător de cuvânt al DirecTV a confirmat lansarea. 

Zvonuri legate de lansarea unei televiziuni a bisericii scientologice au apărut la începutul anului 2017, unele voci spunând că lansarea va fi făcută pe website-ul bloggerului Tony Ortega.

În 2016, biserica scientologică a anunţat lansarea propriului studio - Scientology Media Productions.  

Deşi este o investiţie considerabilă pentru acest grup, aceasta nu este prima dată când biserica scientologică a folosit televiziunea ca instrument de recrutare. Aceasta cheltuie anual milioane de dolari pentru difuzarea unei reclame cu durata de 30 de secunde în timpul de emisie al Super Bowl.

Încă nu este clar ce va difuza această televiziune sau care dintre membrii celebri ai bisericii scientologice vor colabora pentru crearea programelor. Însă, aplicaţia televiziunii face referire la live streaming şi „episoade complete ale show-urilor preferate ale publicului”.

Televiziunea Scientology TV va fi lansată în contextul în care biserica scientologică, adesea controversată, a fost discreditată de programe de top, în care foşti membri şi familiile acestora au făcut acuzaţii de abuz.

Între aceste programe s-au numărat documentarul regizorului Alex Gibney, „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”, care a câştigat, între altele, trei premii Emmy, şi serialul „Scientology and the Aftermath”, realizat de actriţa Leah Remini, fostă membră a bisericii scientologice, difuzat de A&E.

  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.