Fraţii Bill Murray şi Brian Doyle-Murray sunt protagoniştii unui serial despre Liga secundă de baseball, care va fi difuzat de Facebook din a doua jumătate a lunii noiembrie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În serialul „Bill Murray and Brian Doyle-Murray’s Extra Innings”, cei doi merg prin Statele Unite pentru a vizita echipele din liga secundă de baseball.

Serialul, care nu are la bază un scenariu, va avea zece episoade şi va debuta pe Facebook Watch luni, 20 noiembrie. Fiecare episod are o durată de 8 minute şi show-ul va fi difuzat lunea.

Show-ul este produs de Oso Studios şi finanţat de Facebook, parte din programul de promovare a noii platforme Watch.

Serialul este „ceva mic pentru a umple golul din inima unui iubitor de baseball în extra sezon”, a transmis Bill Murray. De cealaltă parte, Brian Doyle-Murray a spus: „Să lucrez la acest proiect a fost mai amuzant decât o ceartă de pe bancă. Şi, ca în cazul conflictelor din baseball, nimeni nu a fost rănit”.

Bill Murray e fan Chicago Cubs, însă este de mult timp interesat de liga secundă, mai ales după ce a achiziţionat câte o parte din echipele St. Paul Saints şi Charleston RiverDogs şi a investit în mai multe altele.

În serial, cei doi ajung să viziteze RiverDogs, the Saints, Martha’s Vineyard Sharks şi Kansas City T-Bones, dar şi Kansas City MLB Urban Youth Academy şi Negro Leagues Baseball Museum.

Ideea pentru acest serial aparţine lui Doyle-Murray şi fondatorului Oso, Dub Cornett. „Bill Murray and Brian Doyle-Murray’s Extra Innings” a fost filmat timp de trei luni, vara aceasta. 

Cântecul folosit pentru acest serial, „The Thing About Baseball”, a fost scris de Paul Shaffer, Bill Murray şi Brian Doyle-Murray şi este cântat de Bill Murray.

Bill Murray, Brian Doyle-Murray şi Dub Cornett sunt producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.