Biblioteca Naţională a României închide de luni sălile de lectură „Gheorghe Brătianu” şi „Alexandre Saint-Georges”, ca urmare a numărului în creştere al cazurilor de Covid-19 la nivelul Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr mare de documente aparţinând colecţiilor speciale ale Bibliotecii este disponibil online, pe site-ul www.bibnat.ro, secţiunea Biblioteca digitală, anunţă instituţia. 

Spaţiile libere pentru lectură din cadrul bibliotecii rămân deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-20.00.

Accesul în Biblioteca Naţională a României se realizează exclusiv în baza cardului emis de bibliotecă şi este condiţionat de respectarea măsurilor de protecţie şi siguranţă afişate la intrare.

Programul biroului de înscriere în vederea emiterii sau vizării cardului de acces este de luni până joi, între orele 08.00-18.00 şi vineri, între orele 08.00-17.00. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.