Actorul Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolurile din „The Imitation Game”, „Sherlock” şi „Patrick Melrose”, va fi naratorul documentarului „There’s A Hole In My Bucket” despre Royd Tolkien, strănepotul scriitorului J.R.R. Tolkien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul urmăreşte călătoria în care Tolkien vrea să îndeplinească 50 de dorinţe incluse pe o listă întocmită de fratele lui, Mike, care suferea de scleroză laterală amiotrofică, în 2015.

Fără ca Royd Tolkien să ştie, Mike a făcut această listă şi a aranjat ca ea să îi fie înmânată fratelui său după ce el va fi murit.

Documentarul îl va arăta pe Royd Tolkien călătorind prin Noua Zeelandă pentru a bifa cele 50 de provocări şi este regizat de Robert Cavanah.

Filmul este produs de James Fisher (Sky Limit Films) şi Royd Tolkien.

„Benedict cunoştea lupta fratelui meu, Mike, cu această boală teribilă. În 2015, am organizat o proiecţie «The Hobbit» în scop caritabil, iar Benedict a înregistrat alături de alţi actori din distribuie mesaje pentru acest eveniment”, a explicat Royd Tolkien, citat de Screendaily.com.

Cumberbatch este preşedintele onorific al Motor Neurone Disease Association din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.