BBC Studios şi beIN Media Group din Qatar, proprietar al Miramax Films, au anunţat un parteneriat pentru a dezvolta, coproduce şi distribui conţinut în Orientul Mijlociu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O înţelegere a fost semnată miercuri, la Londra, de Paul Dempsey, preşedintele pieţelor internaţionale BBC Studios, şi Yousef Al-Obaidly, CEO adjunct al beIN. Companiile au căzut de acord să colaboreze încă trei ani, potrivit Variety. 

La începutul acestui an, beIN a lansat BBC Earth, brand al BBC Studios, ca post linear în regiunea MENA (Orientul Mijlociu şi Africa de Nord). BBC Earth şi canalul CBeebies sunt disponibile în Turcia prin Digiturk.

Acordul semnat cu BBC reprezintă prima incursiune semnificativă a beIN în direcţia producţiei de conţinut original pentru regiunea MENA şi Turcia. Detalii privind tipul de conţinut nu au fost dezvăluite.

BeIN, care este derivat din reţeaua Al Jazeera, a pătruns pe piaţa televiziunilor cu plată din Orientul Mijlociu în 2015, iar în 2016 a achiziţionat Miramax.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.