O pictură murală care a apărut pe un perete din Margate a fost confirmată ca fiind opera artistului stradal Banksy, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta reprezintă o gospodină din anii 1950, cu un ochi umflat şi un dinte lipsă, care pare că închide un bărbat într-un congelator.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banksy (@banksy)

Banksy a publicat o fotografie a lucrării pe pagina sa de Instagram de Ziua Îndrăgostiţilor, iar multe dintre comentarii sugerează că el se referă la combaterea violenţei împotriva femeilor.

Artistul a scris în explicaţie: „Mascara de Ziua Îndrăgostiţilor”.

Banksy a postat şi imagini care arată un prim plan al feţei femeii zâmbitoare, aparent bătută. 

Lucrarea de artă, care încorporează un congelator adevărat aruncat, prezintă, de asemenea, gunoaie, inclusiv un scaun de grădină alb rupt, o ladă albastră şi o sticlă de bere goală.

Banksy a creat anterior lucrări de artă pentru Ziua Îndrăgostiţilor, inclusiv una care a apărut în urmă cu trei ani în Bristol, oraşul natal al artistului.

În decembrie, Banksy a creat 50 de serigrafii care urmează să fie vândute pentru a strânge fonduri pentru o organizaţie caritabilă care sprijină Ucraina.

Artistul a confirmat anterior că a petrecut timp în Ucraina, după ce a postat un videoclip cu un artist care pictează cu spray-uri în ţara devastată de război şi vorbeşte cu localnicii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.