EL James, autoarea romanelor din seria „Fifty Shades of Grey”, a anunţat că va lansa o nouă carte, o poveste a Cenuşăresei pentru secolul 21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Titlul noului roman este „The Mister”. Povestea tânărului aristocrat englez Maxim Trevelyan şi a frumoasei, misterioasei şi talentatei Alessia Demachi urmează să apară pe 16 aprilie, potrivit BBC.

Despre noua carte, autoarea britanică a spus: „Maxim şi Alessia m-au condus într-o călătorie fascinantă şi sper că cititorii mei vor fi luaţi pe sus de povestea senzuală, la fel cum am fost eu pe măsură ce am scris-o, şi că, la fel ca mine, se vor îndrăgosti de ei”.

Acesta este primul roman al lui James după trilogia erotică „Fifty Shades”, care a fost vândută la nivel global în peste 150 de milioane de copii.

Cărţile au fost ecranizate - cu Dakota Johnson şi Jamie Dornan în roluri principale - şi au generat, împreună, încasări de peste 1 miliard de dolari. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.