Actorul Antonio Banderas şi cântăreţul David Bisbal se numără între vedetele care susţin includerea pe lista Patrimoniului mondial UNESCO a rutei El Caminito del Rey din provincia Málaga, aflată în sudul Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banderas a publicat duminică, pe contul său de Instagram, mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, Nicole Kimpel, de realizatoarea de televiziune Maria Casado, cu care el a demarat recent un proiect cultural, şi de cântăreţul David Bisbal, între alţii.

„Cu ajutorul tuturor, vom reuşi să devină patrimoniu mondial al UNESCO”, a mai scris el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando hoy con amigos del #CaminitodelRey. A ver si nos reconocéis: María Casado (@mariacasado78 ), David Bisbal (@davidbisbal ), Nicole Kimpel (@nickykim2807 ), Rosana Zanetti (@rosannazanetti ),... Con el apoyo de todos conseguiremos que sea Patrimonio Mundial de la @UNESCO_es - Enjoying today with friends of @caminitodelrey ... With the support of you all, we will make it @unesco World Heritage.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Candidatura pentru El Caminito del Rey şi împrejurimile acestuia a fost depusă de autorităţile din Málaga. Propunerea este bazată pe şapte monumente, plasate pe parcursul a mai puţin de 20 de kilometri. 

El Caminito del Rey se află în situl natural Desfiladero de los Gaitanes, la mai puţin de 60 de kilometri de Málaga, acesta fiind zonă protejată.

Propunerea trebuie inclusă pe lista Guvernului spaniol care va merge apoi la UNESCO. Iniţiatorii campaniei cer sprijinul oamenilor, pe care îi îndeamnă să voteze. Până în prezent, propunerea a primit peste 20.500 de voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.