Ana Morodan este invitată, duminică, de la ora la 14.00, la "Poezie şi delicateţuri", noua emisiune semnată Mircea Dinescu la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi vor sta de vorbă şi vor găsi lucruri pe care le au în comun, printre care pasiunea de a colecţiona obiecte de artă, Ana Morodan provenind dintr-o familie de anticari.

Publicul va afla cât de bine se descurcă "Contesa digitală" în bucătărie şi dacă poezia dedicată acesteia de Mircea Dinescu rezonează cu ea, totul într-o atmosferă creată de Constantin şi Cosmin Gaciu alături de Taraful Iancu Jianu.

În fiecare duminică, "Poezie şi delicateţuri" oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar reţetele culinare sunt abordate simplu, fără pretenţii, cu un aer autoironic, adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu o aduce în faţa telespectatorilor Prima TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.