Amfiteatrul în aer liber de la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, o scenă unică în România, un loc aflat la 24 metri deasupra Pieţei Universităţii, va fi deschis publicului din luna mai până în septembrie, anunţă TNB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacole de teatru şi dans, concerte de jazz, rock sau folk, filme de colecţie sau cele mai recente producţii cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute, în această vară. 

Biletele pentru lunile mai şi iunie s-au pus în vânzare. Detalii pe tnb.ro & mystage.ro.

Conform site-ului tnb.ro, spectacolul "(D)efectul Placebo", creaţie colectivă, cu un concept de Ştefan Lupu, este programat duminică, de la ora 21.00. 

În data de 17 mai, primul spectacol al stagiunii de vară, "Anonimul veneţian", cu Ilinca Goia şi Ioan Andrei Ionescu, este programat la ora 21.00. 

Pentru spectacolele în aer liber, organizatorii precizează: Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de începere, reprezentaţia se suspendă (fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete), iar dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, aceasta se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei şi nici rambursarea costului biletului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.