Albumul de fotografii ”Romania Revealed”, ce cuprinde imagini realizate de femei-expat, va fi lansat joi, de la ora 18.30, printr-o expoziţie care va fi deschisă la British School of Bucharest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea, aflată la a opta ediţie, este rezultatul proiectului caritabil ”Romania through the Lenses of Expat Women” (România văzută prin prisma femeilor-expat, n.r.). 

Ediţia din acest an cuprinde fotografii realizate de 29 de femei-expat peste tot în ţară, iar imaginile cuprinse în album au fost selectate de un juriu format din profesionişti, transmite Ambasada Marii Britanii.

Proiectul a fost iniţiat în urmă cu opt ani de un grup de fotografi amatori, care au dorit, prin asta, să ofere ceva ţării în care trăiesc. Publicarea acestui album promovează România drept o ţară frumoasă şi reprezintă un important proiect caritabil - prin care membri nevoiaşi ai comunităţii primesc ajutor.

 

 

”Cu mare bucurie aplaud această frumoasă iniţiativă, care ajută oamenii să descopere asptecte originale şi fermecătoare ale ţării mele. Salutăm perspectivele femeilor din 15 ţări, care aduc lumină unor mici momente ale vieţii din România”, a transmis prinţesa Marina Sturdza, care patronează proiectul.

Organizaţiile Ana şi Copiii, Ateliere Fără Frontiere, Te Aud România şi The Nightingales project sunt cele care vor primi veniturile realizate din vânzarea albumului şi din sponsorizări.

În timpul evenimentului din 25 mai, vor fi licitate coperta şi cele mai bune fotografii din album, alese de juriu. Toate exponatele vor putea fi cumpărate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.