Albumul de fotografie “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”, editat de Curtea Veche Publishing, este disponibil, de marţi, în sistem de precomandă, pe site-ul www.curteaveche.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atmosfera manifestaţiilor de la începutul lui 2017 va fi redată într-un album publicat la Curtea Veche Publishing, intitulat “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”. Precomanda acestuia este disponibilă începând de marţi, pe site-ul www.curteaveche.ro, la preţul de 30 de lei.

Editura Curtea Veche va publica o colecţie de sute de mesaje care, cu timpul, s-ar fi pierdut.

”Pancartele din 2017, irepetabile, intransigente, oneste, inteligente, subtile, de un umor irezistibil, arată că ne-am despărţit, pentru totdeauna, de vremurile în care, la demonstraţii, se agitau mesaje scrise de alţii cu litere albe lipite pe un fundal de pânză roşie. Adunate într-o carte, ele devin nişte instantanee din 2017, care le demonstrează scepticilor că o nouă generaţie de cetăţeni manifestă altfel decât se făcea, cu îndârjire, naivitate şi chiar cu ură, la începutul anilor 1990”, potrivit editurii. 

Albumul poate fi achizitionat din librăriile din toată ţara începând cu data de 15 februarie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.