Cel de-al patrulea sezon al serialului „Lucifer”, comedie fantasy, va fi lansat de Netflix pe 8 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul îl are în centru pe Lucifer Morningstar, un manager de club din Los Angeles care îşi foloseşte expertiza „diavolească” pentru a ajuta departamentul de poliţie din oraş să rezolve crime.

Noul sezon începe după ce Chloe a văzut adevărata faţă a lui Lucifer. Iar Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva, prima femeia care a păcătuit vreodată, se întoarce.

Din distribuţie fac parte Tom Ellis, în rol principal, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia şi Rachael Harris.

În sezonul al patrulea, îşi vor face debutul Inbar Lavi şi Graham McTavish.

„Lucifer” este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television împreună cu Warner Bros. Television. Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood şi KristieAnne Reed sunt producători executivi.

Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos şi se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg pentru Vertigo al DC Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.