Producţia Teatrului Excelsior „Familia Adams”, în regia, coregrafia şi costumele lui Răzvan Mazilu, va fi prezentată în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu sâmbătă, de la ora 19.00, la Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA - UniCredit - Sala Faust.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Familia Adams”, excentrica familie, care la începutul anilor ‘90 cucerea publicul larg prin versiunea cinematografică omonimă, i-a inspirat pe Marshall Brickman, Rick Elice şi Andrew Lippa în crearea unei adaptări muzicale originale care revizitează universul Addams dintr-o perspectivă surprinzătoare.

Spectacolul „Povestea prinţesei deocheate”, care are la bază un scenariu original, semnat de Silviu Purcărete, ce porneşte de la piesa kabuki a lui Tsuruya Nanboku al IV-lea, va fi prezentat sâmbătă, de ora 22.00, la Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA - UniCredit - Sala Eugenio Barba.

„Moby Dick”, o producţie a Teatro dei Venti, inspirată de romanul lui Herman Melville, include decoruri de mari dimensiuni şi o echipă formată din 20 de artişti, actori, muzicieni, acrobaţi şi tehnicieni. Spectatorii FITS se vor întâlni cu artiştii italieni în 28 august, la ora 21.45, şi în 29 august, la ora 21.15, în Piaţa Mare.

Sâmbătă seara, în Piaţa Mare, se va juca „Visul unei nopţi de vară”, de A3Teatr, în regia lui Dariusz Skibinski. Un spectacol efemer, ce luminează noaptea cu lanterne magice şi se îndreaptă spre locuri neumblate, la ora 22.30, şi duminică de la ora 20.30, pe Pietonala Nicolae Bălcescu.

Publicul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este invitat la spectacolul „Tom şi Jerry 3.0”, o producţie a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, în regia lui Florin Piersic Jr., avându-i în distribuţie pe Marius Turdeanu, Ali Deac şi Florin Piersic Jr. Este un text îndrăzneţ şi un spectacol pe măsură despre crimă şi „compasiunea care e cel mai mare duşman”, destinat amatorilor de senzaţii tari şi, mai ales, de umor negru. Poate fi urmărit duminică, la ora 21.00, în Sala Mare a TNRS.

„Oraşul cu fete sărace”, o producţie a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ din Iaşi, cu regia, scenariul şi universul sonor semnate de Radu Afrim, va fi prezentat în 29  august , la ora 19.00, la Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA– UniCredit - Sala Faust.

Duminică, 29 august, la ora 23.15 va avea loc focul de artificii, la ora 23.15, în Piaţa Teatrului.

Întregul program FITS este disponibil pe www.sibfest.ro. Accesul la evenimentele organizate în spaţii închise se face în baza unor reguli stricte.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară în perioada 20-29 august 2021, cu tema „Construim speranţa împreună”, iar spectatorii au la dispoziţie aplicaţia de mobil FITS, care poate fi descărcată gratuit din APP Store şi Google Play, un proiect realizat în parteneriat cu UniCredit Bank.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.