Crime + Investigation va difuza, în exclusivitate, în fiecare joi, de la ora 21.00, cel de-al doilea sezon al serialului "Orele dinaintea crimei", care prezintă cazuri reale de crime şi modul în care detectivii încearcă să reconstituie ultimele ore din viaţa victimei pentru aflarea adevărului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul urmăreşte detectivii pe măsură ce aceştia reuşesc să pună cap la cap evenimentele petrecute în intervalul critic al ultimelor 24 de ore din viaţa victimei.

Pentru a ajunge la o interpretare cât mai apropiată de adevăr, aceştia se concentrează asupra elementelor cheie cu ajutorul cărora vor putea identifica atât mobilul crimei cât şi autorul acesteia. Tensiunea creşte odată cu aflarea unor detalii care îi aduc pe detectivi mai aproape de rezolvarea cazului respectiv.

Fiecare episod analizeză din perspective distincte traseul ultimelor ore din viaţa victimei, făcând apel la expertiza unor specialişti, dar şi a martorilor, astfel încât fiecare element, iniţial aparent desprins din context,devine extrem de important în cheia dezvăluirilor finale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.