Al 18-lea sezon al serialului de comedie "Las Fierbinţi" începe luni, de la ora 20.30, la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele episoade din acest sezon, Vasile pune la cale o nouă metodă prin care să facă nişte bani, aşa cum îi stă în fire, cât mai uşor şi cât mai ilegal. De data aceasta a pus ochii pe nişte fonduri de la Comisia Europeană, pe care le primesc cei care-s în depresie. Supărată foc pentru că a fost păcălită de şeful ei, Dalida se confesează Aspirinei: "M-a păcălit, mă! De un an de zile îmi tot ciupeşte din salariu: ba că nu ştiu ce, ba că nu ştiu de ce, şi când m-am luat de el mi-a spus să stau liniştită că atunci când o să vină comisa de antidepresie, sunt prima pe listă şi o să iau 100 de euro gratis/lună. Şi astăzi vine comisia şi ştii ce mi-a zis? Că nu mă mai trece, că se trece pe el, că el este cel mai deprimat din comună”.

Începând de săptămâna viitoare, aventurile personajelor celebre Bobiţă, Celentano, Firicel, Aspirina, Dalida, Vasile, Robi, Dorel, Giani sau Ardiles vor fi urmărite în fiecare marţi şi joi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.