Agenţia de presă News.ro şi agenţia de monitorizare mediaTRUST au semnat un contract de parteneriat pentru a oferi abonaţilor servicii integrate, cele două agenţii răspunzând astfel nevoilor clienţilor de a avea, în acelaşi pachet, atât servicii de calitate specifice agenţiei de presă, precum fluxuri de ştiri pe toate domeniile, comunicate şi fotografie de presă, cât şi servicii complete de monitorizare: internet, social media, presă scrisă, radio şi TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă de la lansare, am ascultat ceea ce doresc clienţii noştri şi ţinem cont de solicitările lor. Parteneriatul cu mediaTRUST vine ca parte a strategiei noastre de a oferi pachete complete şi complexe de servicii şi de a ne mări portofoliul de clienţi corporate şi instituţionali. Calitatea acestor servicii este elementul diferenţiator pe o piaţă competitivă pe care ne impunem deja şi în care vom continua să impunem standarde înalte”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

”Suntem încântaţi de noua colaborare cu News.ro, agenţie de presă ale cărei standarde înalte şi obiective corespund cu cele ale mediaTRUST. Dorim ca împreună să oferim clienţilor un pachet de servicii premium complet, care să răspundă pe deplin cerinţelor acestora”, a precizat directorul general al mediaTRUST, Bogdan Apostol.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

News.ro este o agenţie de presă independentă, având ca misiune să devină lider pe acest segment media. News.ro furnizează conţinut de calitate, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media, instituţionali şi corporate. News.ro urmează, prin conţinutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenţii de presă: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate. News.ro a încheiat şi un parteneriat cu agenţia foto Inquam Photos, prin care furnizează, în timp real, fotografie de presă de la evenimentele relevante din Bucureşti şi din ţară.

Agenţia de monitorizare mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio şi TV) din România. Din 2004 este membră a organizaţiei internaţionale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse), iar în 2014 a devenit membră BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) şi ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.