Agenţia Spaţială Română (ROSA) supune dezbaterii publice domeniul spaţial pentru Europa în cadrul unui eveniment ce va avea loc sâmbătă, în premieră pentru sectorul spaţial european, la care 100 de cetăţeni români, alături de 2.000 de persoane la nivel european vor avea ocazia să-şi expună părerile cu privire la priorităţile programelor spaţiale europene, curente sau viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această manifestare fără precedent este organizată de Agenţia Spaţială Europeană (ESA) în toate cele 22 de State Membre ESA, simultan, printr-o metodologie unică, informează instituţia.

La evenimentul din România vor participa şi Marius-Ioan Piso, Preşedintele Agenţiei Spaţiale Romane, şi Dumitru-Dorin Prunariu, primul cosmonaut român. În plus, directorul General al Agenţiei Spaţiale Europene, Jan Woerner, va transmite participanţilor un mesaj înregistrat.

Evenimentul se desfăşoară între orele 09.00 - 17.00, la Hotel Phoenicia din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.