Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) va lansa o nouă sesiune de finanţare a proiectelor culturale pe 1 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul AFCN s-a întrunit vineri pentru a contura cadrul de derulare a sesiunii II/ 2017. Au fost definite nouă arii de finanţare, cu priorităţi specifice pentru fiecare arie: arte vizuale, teatru, muzică, dans, intervenţie culturală, educaţie prin cultură, promovarea culturii scrise, patrimoniu cultural material, patrimoniu cultural imaterial.

Perioada de derulare a proiectelor este iunie - noiembrie 2017.

Priorităţile de finanţare, bugetul alocat precum şi plafoanele de finanţare pentru fiecare arie vor fi comunicate de îndată ce va fi emisă fila de buget.

Perioada de înscriere a proiectelor culturale este 01 - 30 martie, termenul limită fiind 30 martie, ora 17.00.

Pot solicita finanţare persoane fizice autorizate, persoane juridice publice sau private, care asigură o cofinanţare de minimum 10% din bugetul proiectului.

Tot pe 1 martie se deschide şi înscrierea de candidaturi pentru constituirea comisiilor de evaluare. Procesul de evaluare se va derula online în perioada 07 aprilie - 5 mai, respectiv 09 - 15 iunie, pentru soluţionarea contestaţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.