Actriţa spaniolă Rossy de Palma, una dintre muzele lui Jean Paul Galtier încă de la debut, se va alătura pentru 12 reprezentaţii spectacolului autobiografic al designerului din 21 până pe 31 martie, pe afişul de la Folie Bergère, au anunţat, joi, pentru AFP reprezentanţii producţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distribuită de Pedro Almodovar în mai multe dintre filmele sale, între care "Femei în pragul unei crize de nervi", "Julieta", "Kika" şi "Taina inimii mele", Rossy de Palma, în vârstă de 54 de ani, a prezentat de mai multe ori pentru Jean Paul Gaultier. 

Robert Altman, Patrice Leconte, Pascal Thomas sau Terry Gillian au filmat cu actriţa spaniolă alături de Antonio Banderas, Penelope Cruz şi Harvey Keitel.

Printre marile succese ale stagiunii, "Fashion Freak Show", spectacolul muzical care arată totul în exces, povesteşte parcursul artistic şi intim al creatorului de-a lungul unei jumătăţi de secol de modă şi cultură pop, într-o punere în scenă a regizoarei Tonie Marshall. 

"Rossy face parte din familia mea. Frumuseţea ei atât de specială şi personalitatea ei puternică au făcut-o una dintre cele mai inspiratoare muze", mărturiseşte Gaultier, care a cooptat-o şi pe Dita Von Teese pentru câteva reprezentaţii în ianuarie. 

"Fashion Freak Show", jucat până pe 16 iunie, a fost urmărit deja de 200.000 de spectatori, potrivit producătorilor care au anunţat un turneu internaţional. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.