Actriţa americană Renée Zellweger, premiată cu Oscar pentru „Cold Mountain” (2003), va juca în producţia Netflix „What/ If”, acesta fiind primul ei rol permanent într-un serial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scris de Mike Kelley (creator al serialului „Revenge”, ABC), care va fi şi producător executiv, „What/ If” a fost descris de Netflix drept „un thriller social” care explorează „ce se întâmplă când oameni agreabili încep să facă lucruri dezagreabile”, potrivit screendaily.com.

Reprezentanţii serviciului de streaming au mai transmis că fiecare sezon va aborda o altă morală.

Primul sezon, în care Zellweger va juca rolul principal, va avea 10 episoade a câte o oră. 

Page Fright, Atlas Entertainment şi Compari Entertainment vor produce serialul în asociere cu Warner Bros Television.

Alături de Kelley, producători executivi vor fi Melissa Loy pentru Page Fright, Alex Gartner şi Charles Roven pentru Atlas şi Robert Zemeckis şi Jack Rapke pentru Compari.

Zellweger a mai jucat în producţii de televiziune, însă a avut apariţii episodice. Între ele se numără „Murder in the Heartland” (1993) şi „Rebel Highway” (1994). În 2013, ea a scris şi produs filmul de televiziune „Cinnamon Girl”.

Recent, Renée Zellweger a finalizat filmările pentru lungmetrajul „Judy” (BBC Films), în care joacă rolul actriţei Judy Garland.

Născută pe 25 aprilie 1969, în Texas, Renée Zellweger este actriţă şi producătoare, premiată cu Oscar pentru rolul secundar pe care l-a interpretat în filmul „Cold Mountain”. Actriţa a câştigat numeroase alte premii, între care se numără trei Globuri de Aur şi un premiu BAFTA.

Între filmele în care a jucat Zellweger se numără „Jerry Maguire”, „Nurse Betty”, cele trei pelicule din franciza „Bridget Jones”, „Chicago”, „Renăscut din cenuşă/ Cinderella Man”, „Domnişoara Potter/ Miss Potter” şi „Blue Night”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.