Actriţa Reese Witherspoon a înfiinţat, alături de antreprenorul american Peter Chernin şi de AT&T, o companie digital media dedicată femeilor, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania, numită Hallo Sunshine, are ca scop dezvăluirea poveştilor despre femei care crează, implementează şi descoperă ”conţinut puternic pentru şi cu femei pentru toate platformele”, potrivit descrierii.

 

Compania va începe să ofere conţinut anul viitor, pe Hello-Sunshine.com şi alte platforme, inclusiv Instagram, Twitter şi Snapchat. Acest lucru va cuprinde şi publicarea zilnică de conţinut digital pe platformele de socializare, dar şi la TV.

 

Pacific Standard, compania de producţie de film şi TV a actriţei, este implicată integral în acest nou proiect, care va fi condus de Kerry Tucker, veteran al industriei media. ”Sunt încântată să îi am parteneri pe Peter Chernin şi compania AT&T în acest nou proiect incitant”, a spus Witherspoon într-un comunicat de presă. ”Pasiunea vieţii mele a fost să spun poveştile femeilor cu umor şi autenticitate. Acest parteneriat îmi va permite să ating un public mai mare, care este doritor de conţinut determinat de femei”, a completat ea.

Hello Sunshine va funcţiona în portofoliul Otter Media, care cuprinde Fullscreen Media, Ellation, VRV şi Gunpowder & Sky. Otter Media este condusă de Sarah Harden.

AT&T este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din Statele Unite.

Reese Witherspoon, născută pe  22 martie 1976, în New Orleans, este actriţă şi producător de film. În 2006, a fost premiată cu Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină, pentru rolul din ”Walk the Line” (2005), care i-a adus şi un Glob de Aur şi un premiu BAFTA. Este cunoscută pentru seria filmelor ”Blonda de la Drept/ Legally Blonde”, dar şi pentru roluri în filme ca ”Wild” (2014) şi ”Bâlciul deşertăciunilor/ Vanity Fair” (2004). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.