A cincea gală live a emisiunii-concurs „Românii au talent” a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ediţia de vineri seară publicul şi juraţii i-au ales pentru finală pe Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie şi Nicholas Obedeanu Mihalache – wild card, iar juriul a nominalizat şi cel de-al cincilea candidat la câştigarea premiului de originalitate, Signature by Adrian Popiţa.

Pe parcursul emisiunii, Pro TV a anunţat că a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 7,8 puncte de rating şi 28,9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3 puncte de rating şi 11,3% share.

În minutul de maximă audienţă, de la 22.22, peste 2,5 milioane de români urmăreau emisiunea.

Vinerea viitoare, de la ora 20.30, pe scenă vor urca Cesima Nechifor, Sergiu Hudrea, Alla, Alex Ştefănescu, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Emil Rengle, Bianca Badea, Duo Romance, Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie şi Nicholas Obedeanu Mihalache – finaliştii sezonului opt al „Românii au talent”, care vor concura pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.