Câştigătorul concusului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2017” al UNITER a fost desemnat „50 de secunde”, de Daniel Oltean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juriul concursului, compus din Marina Constantinescu (critic), Alexandru Maftei (regizor), Vlad Masaci (regizor), Dan C. Mihăilescu (critic) şi Marian Popescu (critic) a nominalizat în selecţia finală piesele „O mie nouă sute optsprezece reîncărcat”, de Radu Macrinici, „50 de secunde”, de Daniel Oltean, „Faraonul şi luminiţele de la capătul tunelului”, de Gheorghe Truţă, „Captivi”, de Caliopia Hodorogea, şi „Delegatul”, de Petre Barbu.

Programul „Piesa Anului” al Uniunii Teatrale din România se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.

Premiul „Cea mai bună piesă românească a anului 2017” va fi oferit în seara galei premiilor UNITER, ce se va desfăşura la Alba Iulia, pe 7 mai 2018, iar Editura Unitext a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.