Unul dintre cele mai mari evenimente din seria PokerStars a revenit odată cu reluarea campionatului PokerStars Players No Limit Hold’em (PSPC), în drumul său spre Bahamas în ianuarie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În avanpremiera mult-aşteptatului eveniment PSPC se desfăşoară o serie de turnee cu bani reali, oferindu-le jucătorilor o şansă de a-şi adjudeca parte dintr-un fond de premii epic pe lângă mult-râvnitul Platinum Pass, un pachet în valoare de 30.000 USD care cuprinde:

·        Buy-in de 25.000 USD la PSPC

·        Şase nopţi de cazare pentru câştigător şi un invitat într-un hotel de 5 stele în Bahamas

·        Transfer aeroport

·        1.900 USD bani pentru cheltuieli

·        Experienţe dedicate câştigătorilor Platinum Pass pe parcursul evenimentului

Cu mai multe opriri în program, PokerStars are plăcerea de a aduce în premiră Road to PSPC Bucureşti în comunitatea locală a jucătorilor de poker. Evenimentul este organzat în parteneriat cu PokerFest şi are loca la Poker Room Bucureşti în perioada 10-16 octombrie. 

Main Eveniment-ul va dura 5 zile, între 12 şi 16 octombrie şi va avea un buy-in de 400 EUR pentru jucătorii care vor să îşi încerce norocul la un fond de premii în valoare de 150.000 EUR, câştigătorul final urmând să primească şi un pachet Platinum Pass exclusivist către Bahamas.

DETALII EVENIMENT

·        Perioada festivalului: 10-16 octombrie

·        Datele evenimentului principal: 12 – 16 octombrie

·        Buy-in: 400 EUR

·        Locul de desfăşurare: PokerRoom, Bucureşti

În plus, în aplicaţia PokerStars, puteţi câştiga zilnic pachete pentru Evenimentul principal; accesaţi secţiunea Evenimente în aplicaţie, selectaţi Road to PSPC şi alegeţi satelitul dorit sau optaţi pentru sub-sateliţi.

CE ESTE PSPC?

PSPC — abrevierea pentru campionatul PokerStars Players NL Hold’em Championship — este un eveniment impresionat care se va desfăşura la începutul anului 2023 accesibil tuturor pasionaţilor de poker, indiferent de fondurile de care dispun sau de abilităţile lor.

Oficial, este un turneu freezeout No Limit Hold’em cu buy-in de 25.000 USD, organizat în Baha Mar Resort, de pe Cable Beach în Nassau, Bahamas, în perioada 30 ianuarie – 3 februarie.

Se înscrie în mod clar în seria turneelor de poker cu mize de mare valoare, iar fondul de premiere va fi cu adevărat uriaş, însă principalul punct de atracţie al PSPC este faptul că oferă tuturor posibilitatea de a participa.

PokerStars acordă câteva sute de Platinum Passes pentru acest eveniment — un bilet care permite intrarea la turneu, acoperind totodată cheltuielile de transport şi cazare — şi dă ocazia tuturor deţinătorilor să se alăture elitei din acest joc.

În 2019, la prima ediţie PSPC, spaniolul Ramon Colillas a câştigat 5,1 milioane USD după ce a încheiat turneul pe primul loc. Colillas avea un Platinum Pass, îşi câştigase biletul de acces la o competiţie cu clasament din cadrul unui turneu regional de poker din Spania şi a devenit în timp Ambasador în echipa profesioniştilor PokerStars Team Pro, câştigând sume semnificative în timp ce călătorea pe întregul glob jucând poker.

Căutarea succesorului lui Collilas a început; oare cine îi va urma?

Ramon Colillas – PSPC 2019

CE ESTE UN PLATINUM PASS?

Pe scurt, un Platinum Pass oferă un pachet pentru PSPC cu toate costurile acoperite.

Deţinătorii de Platinum Pass vor juca la cel mai renumit turneu de poker de la începutul anului 2023, însă nu trebuie să îşi facă griji pentru nimic deoarece un Platinum Pass include:

·        Buy-in de 25.000 USD la PSPC

·        Şase nopţi de cazare pentru câştigător şi un invitat la un hotel de 5 stele

·        Transfer aeroport

·        1.900 USD bani pentru cheltuieli

·        Experienţe dedicare câştigătorilor Platinum Pass pe durata evenimentului

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi press@pokerstars.com

URMĂTOARELE OPRIRI ÎN DRUMUL SPRE PSPC:

Drumul spre PSPC

Locaţia

Ţara

Buy-In

Perioada festivalului

Datele Evenimentului principal

Drumul spre PSPC Bucureşti 150.000 EUR GTD

Poker Room Bucureşti

Romania

€400

10-16 octombrie

12-16 octombrie

Drumul spre PSPC Paris

Club Circus Paris

Franţa

€400

8-13 noiembrie

8-13 noiembrie

Drumul spre PSPC BSOP Millions Mystery Bounty R$2.000.000 GTD

WTC Sheraton São Paulo

Brazilia

R$ 1.000

14-26 noiembrie

14-17 noiembrie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESPRE POKERSTARS

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opţiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnic decât oriunde altundeva şi oferind cea mai bună securitatea online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deţinută în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi https://www.pokerstars.ro/about/responsible-gaming/  

18+. Licenţa nr L1160658W000323. Joacă responsabil. Se aplică termeni şi condiţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.