123Credit.ro, platforma care aduce într-un singur loc ofertele de credit ale instituţiilor financiare bancare şi nebancare româneşti, a încheiat un parteneriat cu compania Stein Bestasig Insurance Broker SRL. Astfel, 123Credit.ro, îşi extinde aria de servicii oferite clienţilor săi care accesează un credit ipotecar pentru achiziţia unui imobil şi care au nevoie de o poliţă de asigurare potrivită pentru profilul şi nevoia lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Relaţia de parteneriat cu Stein Bestasig permite clienţilor noştri să beneficieze de consultanţă profesionistă în alegerea celei mai potrivite poliţe de asigurare pentru imobilul achiziţionat prin credit ipotecar şi ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a oferi servicii digitale complete când vine vorba de accesarea unui credit.” spune Duncan McGinley, CEO & Co-fondator 123Credit.ro.

Pentru asistarea clienţilor în faza de selecţie a accesării unui credit ipotecar, platforma pune la dispoziţie peste 100 oferte actualizate de la 13 bănci pe care utilizatorii le pot studia şi compara în funcţie de tipul dobânzii, costuri, beneficii şi buget. În paşii următori, algoritmul de prescorare dezvoltat intern analizează profilul utilizatorului şi verifică eligibilitatea pentru oferta de credit aleasă. O dată ce utilizatorul a identificat oferta pentru care este eligibil, platforma permite trimiterea cererii de credit direct online. Prin reţeaua de brokeri la nivel naţional, 123Credit.ro oferă şi servicii de brokeraj tradiţional făcând legătura dintre utilizator şi brokerul afiliat care se află în zona geografică a solicitantului.

“Avem în vedere şi încheierea de parteneriate cu dezvoltatori imobiliari, agenţii imobiliare, evaluatori şi chiar birouri notariale. Ne dorim să închidem cercul şi să oferim servicii complete de accesare a creditelor iar parteneriatul cu Stein Bestasig este un început bun în această direcţie.” - Duncan McGinley, CEO & Co-fondator 123Credit.ro.

Încheierea poliţelor de asigurări PAD şi Facultativă este o parte importantă din procesul de achiziţie a unei locuinţe prin credit ipotecar şi chiar o condiţie obligatorie. Deşi platforma 123credit.ro nu oferă direct servicii de brokeraj de asigurări, prin parteneriatul recent încheiat cu brokerul de asigurări Stein Bestasig, clienţii care accesează un credit prin 123credit.ro beneficiază gratuit de servicii profesionale de selecţie şi încheiere a poliţelor de asigurare potrivite pentru profilul lor şi tipul imobilului.

Fondat în 2004 ca broker de asigurare al Autoitalia Group, STEIN Bestasig Insurance Broker furnizează servicii profesionale de asigurare către mii de clienţi. Compania şi-a schimbat denumirea în anul 2012, când s-a decis fuziunea Herbert Stein Insurance Broker şi Bestasig Insurance Broker, doi jucători de top de pe piaţa asigurărilor.

Toţi aplicanţii la credite ipotecare au nevoie de o poliţă de asigurare PAD şi o poliţă de asigurare Facultativă a imobilului ce urmează a fi achiziţionat. Contractarea poliţelor se întâmplă  după stadiul de evaluare a proprietăţii şi aprobare a creditului dar înainte de semnarea contractului de ipotecă. Viitorul proprietar va trebui să scoată din buzunar 20 euro pentru poliţa PAD şi aproximativ 0.1%/ din valoarea de piaţă a proprietăţii asigurate pentru poliţa facultativă. Din zecile de oferte de asigurări disponibile pe piaţă, un broker de asigurări ca Stein Bestasig face o evaluare a nevoilor clientului şi prezintă opţiunile cele mai potrivite de protecţie. Serviciul inclus de brokeraj şi consultanţă permite eficientizarea procesului de selecţie a poliţei potrivite şi asigură confortul viitorului proprietar.

123credit.ro este o companie din domeniul Fin-Tech, primul agregator online de credite care permite publicului să identifice soluţia de creditare potrivită şi să aplice online. Pe platformă sunt listate ofertele de credit ale instituţiilor financiare bancare şi nebancare mereu actualizate.

Cu 20+ de bănci şi IFN-uri partenere, o reţea naţională de brokeri şi departament de suport şi procesare de credite, 123Credit oferă servicii de intermediere atât în cazul creditelor de nevoi personale cât şi a celor de achiziţie imobil.

Mai multe informaţii pe 123credit.ro.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.