Publicul pasionat de tenis şi susţinătorii entuziaşti ai celei mai îndrăgite jucătoare de tenis din România vor trăi astăzi o seară plină de emoţii, urmărind meciul de revenire în circuitul profesionist al Simonei Halep după un an şi jumătate de absenţă, disputat în cadrul turneului WTA Miami Open 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida dintre Simona Halep (32 ani) şi Paula Badosa (26 ani, numărul 80  în clasamentul WTA), va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe Digi Sport 1 şi va fi disponibilă spre vizionare atât în format LIVE VIDEO şi TEXT pe platforma digisport.ro, precum şi în aplicaţia Digi Sport.

Meciul este programat să înceapă nu înainte de ora 22:00, iar pentru Simona Halep, beneficiara unui wild card in partea organizatorilor, această partidă marchează prima confruntare oficială din circuitul competiţional după o pauză semnificativă.

În 2022, înainte de suspendare, Simona a întâlnit-o de două ori pe Badosa, impunându-se de fiecare dată fără emoţii în câte două seturi.

Participarea de anul acesta reprezintă a opta prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obţinut 21 de victorii şi a ajuns de doua ori până în semifinalele competiţiei, în 2015 şi 2019.

Este important de menţionat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus suspendarea pentru dopaj a tenismenei românce de la 4 ani la 9 luni, fapt ce îi permite să se reîntoarcă pe teren şi să-şi continue cariera sportivă. Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Dubla câştigătoare de Grand Slam, Simona Halep va aborda runda inaugurală cu încredere şi determinare, iar meciul din această seară se anunţă un spectacol memorabil pentru toţi cei care vor urmări competiţia în direct pe Digi Sport.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiţii sportive de înaltă calitate din România şi din lume, acoperind atât evenimentele fotbalistice prestigioase - precum UEFA Champions League, Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga şi UEFA European Qualifiers - cât şi campionatele europene şi mondiale de handbal şi MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, turneele de mare impact din circuitul WTA, în care evoluează şi sportivele din România, iar din acest sezon, vor fi transmise şi competiţiile ATP 250, 500 şi 1000.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 şi site-ul digisport.ro fac parte din Grupul Digi, alături de televiziunea de ştiri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM şi Chill FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.