Dacă până acum ceva timp nu eram foarte preocupaţi de stilul de viaţă pe care îl urmăm, de câţiva ani lucrurile s-au mai schimbat. Suntem mai atenţi la dietă, la nivelul de stres, la calitatea somnului, dar şi la calitatea aerului pe care îl respirăm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tocmai de aceea, în luna mai, SensoDays vine cu o promoţie de neratat la lămpi catalitice şi odorizante. Aceste produse sunt foarte importante în curăţarea şi parfumarea aerului pe care îl respirăm acasă sau în maşină.

Atunci când alegi un astfel de produs, scazi cu mult riscul unor afecţiuni importante, cum ar fi astm, alergii sau chiar afecţiuni cardiace. În plus, calitatea vieţii, randamentul şi nivelul de energie sunt mult îmbunătăţite.

Poluarea aerului: pe primele locuri la factori de risc pentru morbiditate

Poluarea de exterior şi cea de interior ne pot afecta serios sănătatea. Dovadă stă statistica oferită de Organizaţia Mondială a Sănătăţii care arată că, după hipertensiune şi fumat, poluarea aerului este în topul factorilor de risc pentru morbiditate.

Principalii factori care pot determina poluarea aerului la interior

În casă, dar şi în alte spaţii închise, cum ar fi maşină, poluarea aerului este dată de o mulţime de factori.

Animalele de companie, produsele de curăţare, folosirea cuptorului sau a plitei, praful, dar şi o combinaţie între factorii de poluare externi cu cei interni (de exemplu, polenul combinat cu acarienii din casă) – toate contribuie la o scădere a calităţii aerului în care locuim sau ne desfăşurăm activitatea. 

Lampa catalitică Maison Berger Paris de la SensoDays oferă un aer proaspăt şi curat

Una dintre modalităţile naturale prin care poţi curăţa şi purifica aerul din interior este folosirea lămpii catalitice de la Maison Berger Paris. Mecanismul este unul simplu: prin procesul de cataliză, lampa atrage moleculele de impurităţi şi le distruge, nu doar le acoperă.

În plus, aceste produse pot fi utilizate atât cu un combustibil neutru, cât şi cu un parfum sau uleiuri esenţiale. Astfel, ele sunt recomandate şi femeilor gravide, copiilor şi celor cu astm sau diverse alergii, ştiindu-se că aceste persoane sunt în general mult mai sensibile la mirosuri.

Începe şi tu un "May make-over" de poveste, aşa că intră pe SensoDays şi alege-ţi preferatele

Poţi opta pentru un set lampă catalitică cu parfum Berger Premium Gold cu note de iederă, anason, lemn dulce, violete, cireşe, iris şi caramel sau poţi opta pentru variante de lămpi individuale, cum este lampa catalitică Berger Dare Nude & Grise pentru care îţi alegi tu parfumul preferat.

Dacă vrei să ieşi din tipare, Maison Berger Paris are câteva piese de rezistenţă, lămpi catalitice din porţelan, cu un design inedit, creat de Michael Rostang, cum este acesta lampă catalitică Berger les Editions D'Art Cuisinier.

Odorizante auto Berger pentru drumuri lungi sau scurte

Maşina este un alt spaţiu de interior în care ne petrecem destul de mult timp şi pe care îl percepem ca pe o continuare a casei noastre. Pentru drumurile lungi sau scurte, şi în maşină ai nevoie de un aer curat şi împrospătat.

Odorizantele auto Berger îţi vor veni în ajutor în acest sens, reîmprospătând aerul şi parfumându-l cu notele preferate, atunci când alegi un odorizant parfumat. Fiecare astfel de odorizant are o intensitate diferită tocmai pentru a-l putea alege pe cel potrivit ţie.

Dacă până acum ai neglijat acest aspect, al calităţii aerului din interiorul maşinii tale, e timpul să iei măsuri în acest sens, mai ales că se apropie vara şi, pentru mulţi, maşina va fi mijlocul de transport către destinaţii de vis.

La SensoDays ai odorizante Maison Berger Paris pentru toate bugetele, cerinţele şi preferinţele

Dacă tot ce vrei este să elimini din maşină mirosul de tutun sau mirosul animalelor de companie, Berger are în portofoliu astfel de produse.

În cazul în care vrei să aduci şi o notă parfumată, alege setul odorizant maşină Berger Lolita Lempicka, set care include difuzor, disc ceramic şi rezervă ceramică. Pe lângă curăţarea aerului, vei avea parte şi de arome senzuale, florale, răspândite de discul ceramic impregnat cu parfumul Lolita Lempicka. Rezerva ceramica se va putea schimba ulterior, variantele de arome sunt nelimitate.

În luna mai, curăţarea aerului pe care îl respiri devine un obiectiv principal, bifat cu ajutorul produselor de pe SensoDays.

Contează mereu pe SensoDays, numărul unu în materie de Home Décor din România, website-ul cu cel puţin un produs în peste 250.000 de case ale românilor.  De astă dată, obiectivul SensoDays este un aer mai curat şi împrospătat, obiectiv care va fi atins cu succes prin produsele alese. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.