Ilie Năstase şi Ciprian Marica anunţă deschiderea celui mai nou, inovativ şi sustenabil club sportiv din Bucureşti, care sprijină tenisul şi fotbalul românesc printr-o investiţie de 20 mil.RON. Celebrând carierele emblematice ale celor doi campioni, clubul sportiv pune bazele unor academii unice în ţară, cu misiunea de a crea spaţiu de învăţare şi creştere pentru viitori lideri în sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Localizat în centrul Bucureştiului, spre zona de nord a capitalei, Năstase & Marica Sports Club pune la dispoziţie terenuri de fotbal, tenis şi padel aliniate la standardele internaţionale FIFA, construind astfel un spaţiu ultramodern în care vor creşte viitorii sportivi ai ţării. Noul club sportiv îşi propune să devină un etalon în ceea ce priveşte complexurile sportive, asigurând vestiare securizate prin tehnologie de ultimă generaţie, duşuri, saună şi grupuri sanitare modernizate, cât şi puncte medicale şi de prim ajutor.

Vorbim despre 14 terenuri de tenis şi 4 terenuri de fotbal (unul de 100x64m şi unul de 22x44m), acoperite şi încălzite în sezonul rece şi foarte bine ventilate şi umbrite în sezonul cald, dispunând de tribune spaţioase, ceea ce transformă clubul sportiv într-un loc potrivit atât pentru competiţii sportive, antrenamente sau doar pentru diverstisment şi jocuri amicale între pasionaţii de fotbal.

Mai mult decât atât, Năstase & Marica Sports Club este rezultatul deciziei de a îmbunătăţi şi optimiza fostul Stadion Voinţa, prin ONG-ul „Fundaţia pentru tenis Ilie Năstase”, devenind azi un business viabil şi de succes, datorită viziunii pe termen lung a celor doi foşti sportivi ai României. Dincolo de recondiţionarea vechiului stadion, clubul sportiv se axează pe sustenabilitate, prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru consumul propriu de energie electrică verde.

„Am adus multe contribuţii patrimoniului sportiv românesc de-a lungul carierei mele, dar cred că cea mai valoroasă este aceea de a lăsa ceva generaţiilor care vin în urma mea. Această dorinţă s-a concretizat în clubul sportiv pe care tocmai l-am deschis, ce va susţine talentaţii în tenis şi fotbal să îşi ducă pasiunea la nivel de performanţă. Alături de Ciprian Marica, un fotbalist desăvârşit, am construit acest loc cu adevărat competitiv la nivel de inovaţie, design şi condiţii.” – spune Ilie Năstate, fost jucător de tenis românesc, numărul 1 mondial.

„Parteneriarul cu Ilie Năstate a venit natural ca urmare a iubirii pentru sport şi pentru carierele care ne-au şlefuit ca sportivi, ca oameni, dar şi ca business men. Acest club sportiv reflectă viziunea noastră asupra sportului românesc, dar şi asupra condiţiilor pe care trebuie să le asigurăm începătorilor pentru a-şi putea croi un drum fie în tenis, fie în fotbal. Pregătim multe alte oportunităţi, precum burse pentru

tinerii sportivi, dar le vom anunţa la momentul potrivit.” – spune Ciprian Marca, fostul atacant al echipei naţionale de fotbal a României, actual om de afaceri.

Năstase & Marica Sports Club îşi va deschide oficial porţile, începând cu data de 5 octombrie 2023. Rezervările se pot face online, prin formularul disponbil pe website-ul https://nastase-marica.ro . De asemenea, puteţi cunoaşte antrenorii disponibili în cadrul clubului sportiv pe acelaşi site.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.