Luna aceasta se implinesc cinci ani de cand suntem partenerii de business ai celor care vor sa isi deschida o benzinarie in franciza. RO concept OSCAR a reprezentat pasul natural al intrarii OSCAR Downstream in zona B2C, ducand astfel valorile si calitatea carburantilor OSCAR in segmentul benzinariilor independente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RO concept OSCAR este un brand conceput si implementat ca o prezenta moderna si prietenoasa cu soferii, ce include carburantii OSCAR – ACTIS  si FORTIS, dar si avantajele portofoliului de carduri B2B OSCAR si suportul operational si tehnic asigurat de o echipa de profesionisti. Calitatea carburantului este garantata de lantul logistic integrat propriu al OSCAR – Import – Transport – Stocare – Aditivare – Distributie.

In prezent, reteaua de benzinarii RO concept OSCAR a ajuns la 70 de statii, prezente in 32 de judete din tara.

Drumul bun incepe cu tine - este promisiunea brandului. RO este o statie moderna ce pune in prim plan nevoile soferului. Cand pornesti la drum, ai nevoie de cineva pe care sa te bazezi in orice situatie, ca intr-o familie: sa-ti ofere un carburant de calitate, o cafea si o vorba buna.

Ne-am propus pentru brand-ul RO concept OSCAR o dezvoltare rapida, sustenabila si avantajoasa pentru toti cei care au in vedere intrarea intr-o franciza de carburant. Partenerii nostri au la dispozitie un model de afaceri cu performante dovedite si un plan de promovare bine pus la punct, sprijin in extinderea numarului de clienti si a vanzarii, un ansamblu de standarde, regulamente, proceduri, tehnici de vanzare, software specific, strategii de promovare a Francizei, toate acestea cuprinse intr-un manual detaliat al francizei RO.

Serviciile si produsele disponibile in reteaua RO sunt in permanenta dezvoltare si optimizare pentru a fi in pas cu nevoile fiecarui sofer. De la carburantul de calitate, la cafeaua buna care te insoteste la drum, pana la amabilitatea si caldura cu care esti intampinat de personalul din statii.

Despre OSCAR

OSCAR Downstream, companie parte din grupul antreprenorial Alfa Group, aflata pe piata de oil & gas din 2001, este cea mai mare companie independenta de distributie de carburant din Romania si in top cinci jucatori din piata autohtona. In ultimii ani a derulat un program accelerat de imbunatatire a infrastructurii logistice, ajunsa in prezent la peste 65.000 mc in cele 7 depozite OSCAR, cat si de crestere a capacitatii de livrare catre parteneri, extinzand in mod constant flota de autocisterne, pana la 77 in prezent.

Reteaua de benzinarii a ajuns in prezent la 101 statii: 70 de benzinarii in franciza, sub brandul RO concept OSCAR, si 31 de statii proprii dedicate segmentului de clienti B2B sub brandul DIESELpoint Access. Povestea benzinariilor in franciza RO a inceput in toamna anului 2017 si a crescut constant, ajungand dupa 5 ani la 70 de benzinarii RO, raspandite la nivel national.

Portofoliul OSCAR are in prim plan furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint, cardurile de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client in parte – si B2C prin franciza RO. Portofoliul de carburant este completat de benzina, OSCAR avand in prezent 3 marci proprii de carburant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.