Philip Morris International (PMI) anunţă lansarea IQOS ILUMA în România, cel mai recent şi mai inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze sau să utilizeze produse cu nicotină. Noul IQOS ILUMA introduce tehnologia de încălzire prin inducţie SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, care nu utilizează lamelă şi nu necesită curăţare. Noul produs, conceput în urma unor riguroase cercetări ştiinţifice, completează portofoliul IQOS, produsul de tutun încălzit numărul 1 din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revoluţionăm experienţa IQOS! Misiunea noastră este să construim o lume în care fumatul va fi un obicei care aparţine trecutului. Suntem dedicaţi acestei misiuni „fără fum” şi mizăm pe produse de nouă generaţie, cum este IQOS ILUMA, cel mai inovator dispozitiv de până acum. Credem că paradigma înlocuirii ţigărilor trebuie să aibă în centru reducerea riscurilor, cercetarea şi inovarea, iar IQOS ILUMA este cea mai bună dovadă în acest sens. Vrem să oferim fumătorilor adulţi o alegere mai bună la continuarea fumatului, iar lansarea IQOS ILUMA în România reprezintă un salt important în eforturile noastre de a elimina ţigările  în cel mai scurt timp."– a declarant Mircea Scăunaşu, Director General Philip Morris Romania.

IQOS ILUMA are la bază tehnologia inovatoare SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM prin care are loc încălzirea tutunului din noile rezerve, concepute pentru noul dispozitiv. IQOS ILUMA dispune de o funcţie de pornire automată ce detectează când rezerva din tutun este introdusă. IQOS ILUMA nu utilizează lamelă şi oferă o modalitate mai curată de a încălzi tutunul, o experienţă mai consistentă, fără fum, fără reziduuri de tutun şi fără nevoia de a curăţa dispozitivul. Studiile PMI indică faptul că IQOS ILUMA oferă o experienţă mai plăcută de utilizare în comparaţie cu generaţiile anterioare IQOS.(3)

IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Am pornit de la feedback-ul consumatorilor şi am creat un produs superior modelelor din generaţiilor anterioare de IQOS, şi, în acelaşi timp, mai simplu şi mai intuitiv decât acestea. Tehnologia sa de încălzire prin inducţie încălzeşte tutunul din interior. Dar, spre deosebire de sistemele noastre anterioare de încălzire a tutunului, IQOS ILUMA nu are lamelă. Asta înseamnă că nu va mai fi niciodată nevoie de curăţarea dispozitivului deoarece nu există reziduuri de tutun şi nici riscul ruperii lamelei. Produsul, care are un design cu adevărat elegant, va fi disponibil în două variante şi vine cu o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare. Datorită acestei noi tehnologii şi graţie celorlalte caracteristici ale produsului, am reuşit să soluţionăm punctele nevralgice ale consumatorilor, care ar fi putut să îi împiedice pe unii fumători adulţi să renunţe la fumat.”Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

Philip Morris International lansează în România două dispozitive: IQOS ILUMA PRIME şi IQOS ILUMA.

IQOS ILUMA PRIME este disponibil în patru culori, are un design elegant, din aluminiu anodizat, şi o husă din material textil. Noul dispozitiv poate fi personalizat atât în ​​ceea ce priveşte funcţiile de conectare prin intermediul smartphone-ului, cât şi offline, cu o gamă largă de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător sau inele pentru stilou.

IQOS ILUMA are un design similar cu cel al generaţiilor anterioare IQOS, oferă o experienţă îmbunătăţită şi un gust constant atunci când este folosit. Este disponibil în cinci culori, cu opţiuni de accesorizare, cum ar fi inele de suport şi uşiţe interschimbabile.

Ambele dispozitive oferă posibilitatea de a avea două utilizări consecutive fără reîncărcare şi includ funcţii avansate care pot fi activate sau dezactivate prin aplicaţia IQOS - cum ar fi gesturi inteligente, pornire automată, diferite moduri de iluminare, alerte şi posibilitatea ca utilizatorul să blocheze sau să deblocheze dispozitivul atunci când este necesar.

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă. În noiembrie 2022, PMI a achiziţionat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – şi se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS şi ZYN. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente, precum şi produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 31 martie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 78 de pieţe iar PMI estimează că aproximativ 18,5 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 35% din veniturile nete totale ale PMI pentru primul trimestru din 2023. Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat în februarie 2021 ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii prin furnizarea de experienţe de sănătate integrate. 

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.pmi.com şi www.pmiscience.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.