Dacă motocicletele Harley Davidson oferite în campania Vlad Cazino ţi-au atras şi ţie atenţia, este bine să ştii că au mai rămas doar câteva zile în care mai poţi acumula şanse pentru ultimele 3 mari premii rămase în joc!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele două motociclete din campania Vlad Cazino (dintr-un total de 5) au fost deja acordate unor norocoşi jucători de pe vladcazino.ro. Promoţia continuă până pe 25 noiembrie, rămânând de câştigat alte 3 super motocicletele Harley Davidson customizate de ambasadorii de brand ai cazinoului online - Cătălin Bordea şi Micutzu, doi dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy din România, cu sute de mii de următori în social media.

Cei de la Vlad Cazino au dezvăluit cine sunt norocoşii jucători care au intrat deja în posesia motocicletelor de la celebrul brand american de-a dreptul legendar. Primul câştigător de Harley Davidson este Tiberiu P., din Tg. Mureş, născut în anul 1984. El a menţionat că în afară de motocicletă, cel mai mare câştig al său la cazino a fost de 3000 RON. Cel de-al doilea câştigător al unei motociclete customizate cu spiritul brandul Vlad Cazino este Florin D. din Bucureşti, sectorul 4, născut în anul 1991.

O asemenea motocicletă valorează peste 15.000 de euro! Dacă ţinem cont şi de faptul că sunt personalizate de personaje celebre din lumea divertismentului şi au astfel valori suplimentare unice, se poate spune că vorbim despre piese de colecţie!

Până pe 25 noiembrie, încă se pot acumula şanse la aceste premii de top! Cei care au participat deja la campania Vlad Cazino trebuie să fie cu ochii pe rezultatele de la Marea Extragere de la finalul lunii. Oricine îşi poate spori însă şansele la tragerea la sorţi, acumulând şi mai multe tichete în aceste zile.

Cum poţi câştiga una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson sau / şi unul dintre celelalte premii din campanie, pe platforma Vlad Cazino? Trebuie doar să optezi pentru participare (în contul de client) şi să joci apoi cel puţin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea săptămânală. Fiecare 30 RON rulaj înseamnă o şansă în plus la premii. Poţi juca atât de pe desktop, cât şi din aplicaţia de mobil Vlad Cazino.

Toate tichetele participă la Marea Extragere de la finalul promoţiei - acolo unde se acordă 3 motocicletele Harley Davidson.

Cei care joacă în aceste zile şi primesc tichete vor participa la extragerea săptămânală pentru unul dintre aceste premii: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 - 100 şi voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150.

Mai departe, vor avea şanse la Marea Extragere, pentru una dintre cele 3 motociclete Harley Davidson. Termenii şi condiţiile campaniei promoţionale se pot consulta pe website-ul oficial al Vlad Cazino.

Sunt eligibile în promoţie rulajele la toate jocurile de tip slot, la mesele din Cazinoul live şi secţiunea de bingo. Un alt mare avantaj: toate mizele sunt luate în considerare pentru această promoţie, atât timp cât sunt plasate cu bani reali.

Aşadar, fiecare 30 de RON rulaţi în cazino (la sloturi sau în cazinoul live) sau mizaţi la bingo generează automat un tichet pentru extragerea la sorţi din săptămâna următoare, atâta vreme cât ai optat pentru a fi înscris.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.