Inovaţia apare ori de câte ori ne dorim să creştem sau să ne adaptăm la provocările schimbării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O valoare importantă în toate domeniile vieţii noastre, inovaţia aduce un plus şi în Home Décor, iar SensoDays demonstrează asta în fiecare zi.

SensoDays selectează branduri premium, recunoscute internaţional

Nu este uşor să găseşti în acelaşi loc produse de o calitate înaltă, premiate internaţional, care poartă semnătura unor designeri de top şi care îţi pot oferi acel make-over” spectaculos pe care ţi-l doreşti pentru casa ta. 

SensoDays reuşeşte să facă acest lucru, având ca valori principale calitatea şi inovaţia.

Inovaţia este dovada implicării, a creativităţii şi a dezvoltării continue

Domeniul Home Décor este unul în continuă mişcare, cu tendinţe care obligă creatorii să vină cu idei noi şi schimbări care să bifeze atât la capitolul practic, cât şi la cel estetic sau funcţional.

Nu este uşor să fii inovator în acest sector, dar este o cerinţă esenţială pentru a demonstra că eşti competitiv, prezent, mereu cu un punct de vedere unic.

Tocmai de aceea, SensoDays selectează şi propune periodic piese moderne, noi şi inovatoare.

Alege produse noi, spectaculoase, premiate internaţional, prezente acum şi în portofoliul SensoDays

Avem nevoie de schimbare, de nou, de altceva”, iar cele mai recente piese de pe SensoDays pot bifa cu succes această cerinţă.

În funcţie de preferinţele şi stilul tău, poţi alege între mai multe produse interesante, care cu siguranţă vor deveni un statement” puternic în casa ta.

Produsele Kartell, foarte apreciate de clienţii SensoDays, sunt premiate periodic la competiţiile din domeniu.

Dovadă stau Re-Chair şi Geen-A Floor Lamp, două piese Kartell premiate anul acesta la Red Dot Awards, o competiţie internaţională de home décor şi concepte de design.

Scaunul Kartell Re-Chair este nu doar practic, perfect pentru interior şi exterior, ci şi sustenabil, fiind realizat din plastic reciclat, stabilizat cu umplutură minerală.

O altă piesă apreciată de critici, dar şi de clienţii SensoDays este Geen-A Floor Lamp, un corp de iluminat sofisticat, conceput special pentru un plus de confort adus clientului.

Ambele produse se regăsesc atât pe site, cât şi în showroomul SensoDays, din Bucureşti, Strada Bilciureşti, nr. 20-22.

Inovaţia by SensoDays nu se opreşte aici. Produsele Franke sunt un alt exemplu în acest sens. Seturile de chiuvetă şi baterie sunt printre cele mai apreciate, iar funcţiile, designul şi mecanismele inovatoare fac diferenţa.

Realizate din fragranite, un amestec de granit natural şi o răşină acrilică, chiuvetele Franke sunt foarte rezistente, iar bateriile ajută la economisirea activă a apei şi a energiei. Datorită funcţiilor şi a mecanismelor inovatoare integrate, cu o baterie Franke consumul de apă este redus cu până la 50%.

În plus, sistemul Active Twist asigură o presiune constantă şi un flux de apă concentrat şi limpede, cu foarte puţin zgomot.

Dacă şi pentru tine contează calitatea şi inovaţia, SensoDays este locul în care trebuie să vii ori de câte ori vrei să dai un refresh casei tale. Abilitatea de a selecta şi de a aduce în portofoliul său branduri premium, recunoscute peste tot în lume, plasează SensoDays pe primul loc în domeniul Home Décor de la noi din ţară.

Astăzi, SensoDays se află în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, iar acest număr creşte constant, ca urmare a implicării şi devotamentului faţă de clienţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.